My Little Princess & My Little Prince

My Little Princess & My Little Prince

My Daughter Fifth Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Son Fourth Birthday Tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

My New Baby

Lilypie First Birthday tickers

Followers

OUR FB FANPAGE

ORDER FORM

NAMA/NAME:
E-MAIL ADDRESS:
HP/CONTACT NO:
TEMPAHAN/YOUR ORDER:
ALAMAT/DELIVERY ADDRESS
PEMBAYARAN/METHOD OF PAYMENT:
CATATAN TAMBAHAN / REMARK:

Create a web form here

EJEN BORONG & DROPSHIP MYQALAM

EJEN BORONG & DROPSHIP MYQALAM
FOR DETAIL INFO PLEASE CONTACT: SMS - 019-333 9905, Emel - alishamardhiyah@gmail.com

Wednesday, March 27, 2013

PAKEJ PEMBELAJARAN ANAK

Pakej Softbook Alif To Ya, Softbook Mengenal Abjad, Softbook Mengenal Angka

woow...Seronoknya boleh ajar bayi saya baca...sejuk hati saya tengok....Membaca seawal usia masih bayi, bagus untuk membantu perkembangan sensori dan otak bayi. Galakkan dia memegang, menyelak halaman, menggigit buku, malah tidur dengan buku selepas membaca tidak merisaukan lagi. Baca dengan nada yang tinggi rendah, dengan bercerita dengan pelbagai gaya untuk membina imaginasi anak-anak yang sihat!

Pupuk minat membaca sejak bayi lagi! Sesuai digunakan untuk semua golongan umur. Buku ini boleh dibasuh dengan sabun yang lembut,menggunakan tangan

Islamic Soft Book
Material : made using high quality soft fiber material.
Size: 16.5cm x 16.5cm (approximately)

Senarai Tajuk Soft Book:

1.From Alif to Ya (Bahasa: Melayu ATAU English dan Arabic)

Kenalkan huruf alifbata..Gunakan softbook ini, cara termudah untuk ajar anak-anak kita kenal huruf alif sehingga ya

2.Mengenal Abjad-mengajar anak mengenal perkatan perkatan mudah dalam bahasa Melayu

3.Mengenal Angka- anak belajar mengenal nombor 1-10

Ini adalah softbook atau buku kain yang yang boleh jadi bantal, boleh dicuci, tidak mudah koyak Untuk Anak Kesayangan Anda..

Setiap tajuk buku ada 8 pages termasuk muka depan dan belakang...

Price: RM94.00



Koleksi 3 Kad Imbasan Tebal Boleh Tulis & Free Marker

Koleksi 3 flashcard dengan marker..anak anak belajar mengenal alif ba ta, mengenal abc, mengenal 123..

lagi best anak boleh belajar menulis dngn marker yg diberi tulis atas flashcard dan padam...anak anak mesti suka.

Testimoni Puan Sarah: saya dah guna untuk 3 anak anak saya.. saya gunakan untuk baby saya atirah 10 bulan imbaskan pada dia, baby saya juga boleh gigit, x koyak, kertas keras dan kalis air, boleh juga tampal kat dinding, anak saya yg umur 2 tahun 10 bulan dan umur 4 tahun juga belajar menulis huruf atas flashcard ni dengan guna marker yg diberi..

Kad Imbas jawi ade 18 kad,

Kad Imbas abc ade 25 kad,

Kad Imbas nombor ade 16 kad.

Semua kad bercetak depan dan belakang.

kertas keras, boleh tulis dan padam atas kad..

Percuma whiteboard marker untuk semua jenis flashcard

Saiz: 125mm x 87mm

Contoh Flashcard dengan marker:

Kad Imbas jawi ade 18 kad

Price: RM32.00



PAKEJ ANAK PANDAI ALIF BA TA
* VCD Belajar Cepat Baca Quran Siri 1 untuk anda anak belajar kenal alif ba ta 
melalui video kartun dan nasyid alif ba ta
* Flashcard Alif Ba Ta untuk anda bermain dengan Flashcard supaya anak lebih cepat kenal alif ba ta
* Poster Alif Ba Ta untuk anda gantung di dinding rumah anda
*Puzzle knob alif ba ta untuk anak anda bermain susun alif ba ta melatih motor skill supaya lebih cepat dan mudah belajar alif ba ta
Price: RM60.00


Pakej Lengkap Mengajar Anak Al-Quran, Jawi & Doa
Pakej ini terdiri daripada 1 unit VCD Belajar Cepat Membaca Al-Quran Siri 1, satu set Kad Imbasan  Jawi DAN satu  set Kad Imasan Doa Doa Harian
Berikut adalah kandungan pakej ini:
* 1 unit VCD Belajar Cepat Membaca Al-Quran Siri 1
* 1 set Kad Imbas  Jawi
* 1 set Kad Imbas Doa Doa Harian
Bagaimana menggunakan produk ini dapat membantu anak anda mengenal alif ba ta dan seterusnya memudahkan anak anda belajar Al-Quran?
VCD Belajar Cepat Membaca Al-Quran siri 1 ini mengajar anak anda mengenal huruf-huruf hijaiyah dari huruf alif sampai huruf yaDalam VCD ini anak-anak akan belajar cara membaca dan menulis huruf hijaiyah, penghafalan huruf hijaiyah diselangi
dengan menggunakan kaedah bernasyid agar kanak-kanak tidak mudah bosan dan gembira belajar mengenal huruf hijaiyah.
Pasang setiap hari , insyaallah anak anda akan mengenal huruf alif ba ta sehingga ya dengan baik sekali
VCD ini boleh digunakan untuk anak-anak seawal usia 3 bulan lagi.
Price: RM43.00


Siri Ibu Ajarku Jawi 

Siri ini disusun khas untuk kanak-kanak mempelajari asas kemahiran membaca jawi. Siri ini diolah dengan pendekatan binaan dari suku kata, perkataan, frasa dan akhirnya menjadi ayat. Ilustrasi yang menarik pasti menimbulkan minat kanak-kanak untuk mempelajari jawi melalui siri ini
Terbukti bahawa kanak-kanak yang dapat membaca awal sebelum bersekolah dan didedahkan dengan bahan-bahan bacaan yang baik, dapat menguasai ilmu dengan mudah dan terkehadapan dalam pembelajaran. 
Sistem Fonetik
Suku kata mudah
Bermakna dan berulang
Dua warna
Berima
  
Set ini mengandungi: 7 Buah Buku
Ust. Shopuan Anuar Hj Ahmad
Kod Produk: RN0008
ISBN: 983-2077-00-1
Penerbit: ZBAmedia
Berat: 500 g
Kesesuaian Usia: 5+
Price: RM33.00



Pakej VCD Anak Pandai Quran & Solat
Nak ajar anak quran, anak ajar anak solat?
Dapatkan Pakej 6 VCD, Flashcard Alif Ba Ta, Poster Alif Ba Ta, Buku Solat Upin Ipin
Pakej ini terdiri daripada:
1. VCD Animasi Huruf Hijaiyah 1
2. VCD Belajar Mengenal Huruf Hijaiyah 2
3. VCD Animasi Panduan Praktikal Solat
4. VCD Mari Mengingati Allah Dalam Adab & Doa
5. VCD Animasi Ikan Nun & Nabi Yunus
6. VCD Juzuk Amma Qari Cilik Ahmad Saud
7. Flashcard IQRA
8. 3 Poster Alif Ba Ta
9. Buku Solat Upin Ipin
Price: RM130.00

Pakej Pandai Solat
Pakej ini terdiri daripada VCD Animasi Panduan Praktikal Solat dan juga Buku Belajar Solat Bersama Upin Ipin. Cara yang mudah dan menggembirakan anak anda untuk belajar tentang solat.

Video Animasi Panduan Praktikal Solat
Isi kandungan VCD
VCD ini mengajar anak-anak anda mengenai wudhuk dan solat dalam bentuk kartun dan juga diselangi nasyid tentang solat


Mempelajari cara menunaikan ibadah solat yang baik dan benar yang mudah di aplikasikan khususnya bagi kanak-kanak yang baru memulakan belajar solat.

dalam VCD ini kita akan belajar:
1. Mengenal jenis-jenis air. 

2. Jenis-jenis yang membatalkan wudhuk. 

3. Cara-cara ber-wudhuk beserta bacaannya.
4. Cara-cara azan. 
5. Cara-cara iqamah. 
6. Dan cara-cara menunaikan solat beserta bacaan dan perbuatan dalam solat

Buku Belajar Solat Bersama Upin Ipin
Jom Ajar Anak Solat Dengan Buku Upin Ipin. Mesti anak-anak sangat suka belajar solat dengan upin ipin.Buku yang diterbitkan bertujuan untuk ajar anak tentang Solat, daripada mengambil wudhuk hingga selesai Solat. Buku ini dapat mengajar kanak-kanak secara praktikal dengan gambaran grafik yang lengkap.
Price: RM30.00


Pakej Anak Pandai Mengaji 

Pakej Bestari ini mengandungi 8 produk:
1. Set Buku Siri Cepat Membaca Al-Quran Al-Furqan
-set ini terdiri daripada 1 VCD Panduan mengajar untuk ibubapa dan guru serta 4 buah buku untuk ibubapa mengajar anak-anak.
-pastikan ibubapa menoton dulu VCD panduan mengajar untuk lebih mudah mengajar anak-anak kemudian barulah dimulai dengan Buku 1, teruskan dengan buku 2, 3, 4 setelah tamat Buku 1

2. Buku Mewarna & VCD Lagu-Lagu Al-Furqan
-Pasangkan VCD Al-Furqan dulu untuk anak-anak anda. Anak-anak akan belajar mengenal bunyi-bunyi huruf sambil menyanyi
-manakala Buku mewarna boleh digunakan sebagai salah satu aktiviti bersama anak-anak

3. Kad Imbas Al-Furqan
-kad yg membantu anak-anak anda lebih faham dan ingat pelajaran yg ada dalam set buku alfurqan.Huruf yg besar pada akd imbasan ini membantu anak lebih mudah dan faham set buku yg mereka gunakan

4. Buku Aktiviti Al-Furqan 1 & 2
Buku ini adalah bahan sokongan semasa anda mengajar anak anak menggunakan set alfurqan, ada latihan untuk mengukuhkan lagi kefahaman anak-anak

5. Muqaddam Bertajwid Al-Furqan
-setelah anak anda habis Buku 4 dalam set alfurqan, anda boleh mula mengajar anak anda Muqaddam untuk memastikan bacaannya lancar

6. Tajwid Al-Furqan
-sambil-sambil ajar anak muqaddam, anak-anak anda juga boleh belajar tajwid menggunakan buku ini

7. Poster Makhraj Huruf
-membantu anak anak menyebut huruf mengikut makhraj yang betul.poster yg sangat berguna untuk anda dan juga anak-anak anda

8. Panduan Amali Solat
-bila anak dah pandai mengaji, mesti ajar anak solat.Buku amali ini adalah panduan yg berguna untuk ajar anak-anak anda solat

Insyaallah mudah-mudahan  anak-anak kita cepat pandai mengaji dan istiqomah mengerjakan solat
 
Sistem Al-Furqan telah disusun supaya anak anda dapat membaca Al-Quran dengan cara yang paling mudah, seawal mungkin, cepat dan efektif. Ia dilengkapi dengan kaedah mengajar yang kreatif dan efektif. Terbukti kanak-kanak yang dapat membaca Al-Quran lebih awal, sebelum bersekolah lagi sering mendapat kejayaan cemerlang dalam pelajaran, berakhlak mulia dan tenang.

Keistimewaan Produk:
Sesuai untuk kanak-kanak 3 tahun ke atas
Mengikut kaedah fonetik
Disusun secara sistematik - 14 huruf lazim diikuti huruf bermakhraj
Perkataan bermakna dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Arab
Kemahiran diperkenal secara bertahap
Illustrasi dan kad imbasan menarik
Price: RM85.00




Pakej Lengkap Mengajar Anak Al-Quran Siri 2
Pakej Lengkap Mengajar Anak Al-Quran-anak saya yg berumur 2 tahun telah mengenal alif ba ta dengan baik sekali dengan bantuan VCD dan Flashcard ini, Alhamdulillah..seterusnya anak-anak akan mudah untuk belajar iqra dan boleh cepat membaca Al-Quran (Puan Sarah)

VCD Belajar Cepat Membaca Al-Quran siri 1 ini mengajar anak anda mengenal huruf-huruf hijaiyah. Pasang setiap hari, insyaallah anak anda a
kan mengenal huruf alif ba ta. Boleh digunakan untuk anak-anak seawal usia 6 bulan lagi

Selepas anda mula belajar mengecam huruf menerusi VCD, anda boleh bermain flashcard alif ba ta ini dengan anak-anak anda..hanya flashkan sekali sehari, anda pasti akan nampak hasilnya.

Kemudian tampalkan 3 poster di dinding rumah, insyaallah hari hari tengok poster, mudah anak anda nak kenal huruf alif ba ta dan kenal baris.

Lepas dah kenal huruf alif sampai ya, boleh tengok VCD Belajar Cepat Membaca Al-Quran siri 2 pula anak anak belajar kenal baris dan tanwin...memang best..anak anak happy dan mak bapak pun happy ...alhamdulillah

Sampel VCD Belajar Cepat Membaca Al-Quran siri 1
http://youtu.be/05YbLitMqbQ
Price: RM60.00


Produk Baby Khalifah Learning Series


This CD set is best used as an educational aid for your 2-4 years old kids.The cute and interactive characters makes learning about Islam and FUN adventure for the Baby Khalifah.

So what will you get when you purchase this set?
    6 Baby Khalifah CDs on My First Solat, My First Kalimah, My First IQRA, My First Arabic, My First Adab & MyFamily,
    6 workbooks,
    1 color set,
    1 car sticker,
    1 flashcard set; and
    1 bookmark.
Price: RM95.00



 Pakej Bestari Bacalah Anakku
Pakej lengkap untuk mengajar anak membaca dalam Bahasa Melayu
Mengandungi set lengkap untuk permulaan kanak-kanak membaca beserta buku latihan, permainan dan alat bantu belajar.
Kandungan Pakej: 
1. Set Bacalah Anakku
2. Buku Fonetik Ekspress 1
3. Buku Fonetik Ekspress 2
4. VCD Lagu Abu Ada Ayam, 
5. Buku Permainan Kreatif 
6. Poster Lagu Abu Ada Ayam
Price: RM80.00


Pakej Bestari ReadEasy
Penulis: Nik Eliani Nik Nawi & Othman Ahamad
ISBN: 978-983-3901-26-5 
Kandungan Pakej: 
 Set ReadEasy, 
ReadEasy Activity Book 1 & 2, 
Cory Cat Song, 
ReadEasy Intermediate Level dan P
oster ReadEasy Phonics Song
Mengenai Produk:
 Mengandungi set lengkap untuk permulaan kanak-kanak membaca beserta buku latihan, permainan dan alat bantu belajar.
Price: RM95.00



SIRI CEPAT MEMBACA
Set Bacakah Anakku untuk ajar anak membaca Bahasa Melayu
Set ReadEasy Untuk mengajar anak membaca Bahasa Inggeris
Set Buku Al-Furqan untuk membantu anak belajar membaca Al-Quran

Panduan untuk ibubapa:
Pastikan ibubapa melihat dulu kandungan VCD sampai habis dan membaca dulu panduan mengajar yang disediakan dalam set ini.Setelah itu, barulah mula mengajar anak menggunakan VCD dan buku-buku yang ada dalam set ini.

Apa lagi, jom la order sekarang juga!

Siri Cepat Membaca Kaedah Fonetik ini adalah gabungan 3 buku yang menggunakan Kaedah Fonetik iaitu
1) Set Bacalah Anakkku
2) Set Buku Al-Furqan
3) Set ReadEasy Phoenics

Mengapa? Kaedah fonetik adalah kaedah yang paling sesuai dengan kanak-kanak kerana kaedah ini telah dibuktikan secara saintifik sebagai kaedah otak manusia membaca. Kajian telah menunjukkan bahawa otak membaca dengan memecahkan perkataan yang dilihat kepada bunyi-bunyi, lalu otak membunyikan huruf-huruf yang dilihat bagi menyebut atau membaca perkataan itu. Kaedah lain bukan sahaja tidak sesuai untuk kanak-kanak bahkan menyusahkan mereka, lambat, mengelirukan dan membebankan memori.
Price: RM107.00


Set Anakku Soleh & Ceria
Nak ajar anak adab dan doa? jom dengar Audio CD Koleksi 26 Nasyid kanak-kanak yg sangat best ni...dan ajak anak belajar doa bersama-sama dengan buku yg berwarna warni..Pakej ini terdiri daripada 1 buku Sehari dalam Hidupku dan Audio CD Koleksi 26 Nasyid Kanak-Kanak



Buku Sehari Dalam Hidupku Mengandungi Panduan Dan Adab-Adab serta Doa-Doa Harian Kanak-Kanak Muslim, Berwarna warni dan sangat menarik perhatian anak-anak


Antara tajuk nasyid kanak-kanak yang ada dalam audio CD ini ialah:
1. Assalamualaikum, 2. Adab Dan Doa Makan,
3. Ibarat Sepohon Kayu, 4. Adab Dan Doa Tidur,
5. Akhlak Mulia, 6. Disini Kami Berkumpul,
7. Adab Dan Doa Masuk Tandas, 8. ABCD
9.Tanya Sama Pokok, 10. Kisah Arnab Dan Kura-Kura
11. Cantiknya Alam Semesta, 12. Rasul Sebagai Contoh
13. 123 Sayang Semuanya, 14. Alam Indah Kurniaan Tuhan
15. Jam 7 Aku Melangkah, 16. Sifat Allah 20
17. Adab Bersyukur, 18. Zikrullah Mengingati Allah
19. Allah Tuhan Kita, 20. Malaikat-Malaikat
21. Waktu Sembahyang, 22. Ma Ismuka, Ma Ismuki
23. Pukul 6 Pagi, 24. Kami Pelajar Tadika
25. Anggota Badan, 26. Sembahyang Dan Rakaatnya

Price: RM26.00





7 comments:

  1. Slm pn...berapa harga borong utk PAKEJ ANAK PANDAI ALIF BA TA...?
    Mcmane nk order?beri no contac pn senang utk sy hubungi..tQ
    My email noridahmohdsamsi@live.co.uk

    ReplyDelete
  2. Salam..bole dpt no contact puan?drop no kt email sy, haniaziz2612@yahoo.com...tq

    ReplyDelete
  3. Salam..camne nak order nie? Email sy d teruhaka@gmail.com. Sy nak pakej sooftbook..

    ReplyDelete
  4. Salam.. Cmne nak order pakej softbook baby bijak? Email saya di faizah_hakita@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Salam, saya berminat nk beli set mengaji dan solat upin ipin. My email norfaizah.usptn@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Set cd baby khalifah masih ada stok ke? Email me the details ya.. hafzany@usm.my

    ReplyDelete
  7. Slm..mcm mn sy nk order produk ni ye.blh bg no fon x..email kt sy k sitifaraiza@yahoo.com...tq

    ReplyDelete

Popular Products

~*~ Special Thanks To Our Customer ~*~



K. Asmidar (Rawang)

Rashidah (Kundang)

Samiyah (Selayang)

Diana (Pandan, KL)

Mariam (Terengganu)

Nurul Jannah (Terengganu)

Hanan (Bangsar)

Haiza (Bangsar)

Asniati (Sabah)

Hamima (Penang)

Noor Jannah (Sabah)

Nurul Izzah (Putrajaya)

Siti Hasma (USJ)

Kamariah (Kelana Jaya)

Ermaliza (Shah Alam)

Marini (Bkt Jelutong)


Zura (Kuala Selangor)

K. Marla (Sarawak)

Shelly (PJ)

Marzura (Puchong)

Aishah (Kelana Jaya)

Ikbar (Pulau Pinang)

Nafisah (Pulau Pinang)

Niza (Kuantan)

K. Zah (Gombak)

Hazlan (Rawang)

Zuliana (Bangsar)

Asikin (Ukay Perdana)

Farah (Seri Petaling)

Shakimah (Kajang)

Kasmawati (Singapore)

Nora (Sabah)

Nur Zuri (Sarawak)

Rohani (Bangsar)

Irmawati (Terengganu)

Norhayati (Kedah)

Sarah (Johor)

Sharizad (Kajang)

Suhana (Johor)

Syurianeh (Sarawak)

K. Zaiham (PJ)

Muizatul (Bangi)

Ezyane (Sentul)

K. Zainun (Setiawangsa)

K. Nasibah (Putrajaya)

Adawiah (Sentul)

Fatimah (Gombak)

Effa (Johor)

Juliyana (Perak)

Salina (Penang)

Nurul Akmar (Shah Alam)

Asrina (N. 9)

Rosmawati (Putrajaya)

Dr Intan (Johor)

Haiza (Perlis)

Harewati (Pahang)

Azlina (KK, Sabah)

Jannah (Kedah)

Fadzilah (Batu Caves)

Alimahtun (Klang)

Suriati (Penang)

Hezrina (KL)

Norharyanti (Langkawi)

Nor Rashina (KL)

Syurianeh (Keningau)

Azahah (USM)

Sarifah (Kuantan)

Suhaila (Shah Alam)

Noorani (Bintulu)

Normi (Penang)

Irisya (Labuan)



Jasmin (Selayang)

Manizah (Selayang)

Nurul Fatiha (Perak)

Hezreen (KL)

Maria Hani (PJ)

Farah (Puchong)

Siti Noriza (Sarawak)

Nira (Sarawak)

Yeen (KL)

Noradawiyah (Pahang)

Habibah (Melaka)

Norlisa (KL)

Azlinda (Sentul)

Blog Skin

Post Tracking No. March 2011

  • Norridah (Rawang) - COD
  • Faiez (Puchong) - Poslaju EN492498611MY
  • Norhasidah (KL) - Poslaju EN490108684MY
  • Nurul Asiqin (Perak) - Poslaju EN490108640MY
  • Faiez (Puchong) - Poslaju EN492499991MY
  • Norliana (Kemaman) - Poslaju EN492499356MY
  • Noryasmin (Shah Alam) - COD
  • Linie (PJ) - Poslaju EN492499719MY
  • Cik Ramlah (Penang) - Poslaju EN492499625MY
  • Asmah (KL) - Poslaju EN492499617MY
  • Syuhaida (Seremban) - Poslaju EN492499603MY
  • Hasmaria (Butterworth) - Poslaju EN489899393MY
  • Norhasikin (Johor) - Poslaju EN489899416MY
  • Arniza (Bangi) - Poslaju EN4787652235MY
  • Fazila (Segamat) - Poslaju EN478765245MY
  • Siti Aishah (Melaka) - Poslaju EN492482829MY
  • Nor Ashikin (Kelana Jaya) - Poslaju EN488220557MY
  • Raudhah (Shah Alam) - Poslaju EN488220526MY
  • Latipah (Temerloh) - Poslaju EN488220486MY
  • Mardiana (Seremban) - Poslaju EN488221243MY
  • Siti Fauziah (Penang) - Poslaju EN488221230MY
  • Norsalawati (Putrajaya) - Poslaju EN488221827MY
  • Siti Habsah (KL) - Poslaju EN488221795MY
  • Nadimah (Kapar) - Poslaju EN488221835MY
  • Nur Auni (Butterworth) - Poslaju EN488221892MY
  • Siti Habsah (KL) - Poslaju EN488221932MY
  • Marni (Seremban) - Poslaju EN488221915MY
  • Norlizawati (Cyberjaya) - Poslaju EN468012042MY
  • Mastura (Pasir Mas) - Poslaju EN488221946MY
  • Hayati (Putrajaya) - Poslaju EN468011965MY

Post Tracking No. February 2011

  • Norhana (Ipoh) - Poslaju EN468013025MY
  • Normazuin (KL) - Poslaju EN468011855MY
  • Maizura (Johor) - Poslaju EN468011784MY
  • Siti Habsah (KL) - Poslaju EN468012983MY
  • Deluna (Damansara) - COD
  • Mazra Ayu (KL) - Poslaju EN468011585MY
  • Nor Zuhaidah (Perak) - Poslaju EN468012590MY
  • Noraimi (Sarawak) - Poslaju EN468012949MY
  • Zawiyah (Melaka) - Poslaju EN468012246MY
  • Hurul Aini (Penang) - Poslaju EN468012351MY
  • Sukri (Sarawak) - Poslaju EN468012325MY
  • Amyra (Rompin) - Poslaju EN468012422MY
  • Mardiana (Seremban) - Poslaju EN468012436MY
  • Nor Hayati (Jitra) - Poslaju EN444767477MY
  • Azrinah (Putrajaya) - Poslaju EN468013241MY
  • Maizatul (Kuantan) - Poslaju EN468013502MY
  • Noramiza (Kajang) - Poslaju EN486513500MY
  • Suriyati (Kuching) - Poslaju EN486513575MY
  • Nur Isma (KL) - Poslaju EN486513589MY
  • Rohani (Bangi) - Poslaju EN468013459MY
  • Mardiana (KL) - Poslaju EN486513297MY
  • Nur Aisyah (Kuching) - Poslaju EN486513178MY
  • Hamizahwati (Labuan) - Pos Parcel CD173370265MY
  • Norazlin (Semenyih) - Skynet 201555299886
  • Noraizan (Kuantan) - Poslaju EN463691039MY
  • Wan Sabariah (Putrajaya) - Poslaju EN486512875MY
  • Norlydah (Klang) - Poslaju EN463690991MY
  • Laila Zurina (Sarawak) - Pos Parcel CD132972019MY
  • Nor Azira (Penang) - Poslaju EN444769107MY
  • Dahlia (Penang) - Poslaju EN444769115MY
  • Norfishah (N. 9) - Poslaju EN486512597MY
  • Norlita (Kuantan) - Poslaju EN444769098MY

Post Tracking No. January 2011

  • Norjasiman (Jengka) - Poslaju EN463690784MY
  • Suzierawati (Bkt Jalil) - Poslaju EN444769141MY
  • Norliza (Shah Alam) - Poslaju EN444769138MY
  • Khatijah (Sarawak) - Poslaju EN444769124MY
  • Noor Fadhlina (KLIA) - Poslaju EN444767503MY
  • Noorazura (Penang) - Poslaju EN444057614MY
  • Noorazura (Penang) - Poslaju EN444057906MY
  • Noorazura (Penang) - Poslaju EN444057557MY
  • Sazrina (Sepang) - Poslaju EN463690461MY
  • Mimi Kahira (KL) - Poslaju EN463749808MY
  • Nur Zamnah (KL) - Poslaju EN463749771MY
  • Nor Faiza (Sg. Buloh) - Poslaju EN463749737MY
  • Nurul Fashah (Perak) - Poslaju EN463691250MY
  • Nurhasyikin (Penang) - Poslaju EN463750001MY
  • Izurina (Kota Bharu) - Poslaju EN463691263MY
  • Rozita (Skudai) - Poslaju EN463691303MY
  • Hapizah (Bangi) - Poslaju EN463691192MY
  • Norfarhan (Kota Bharu) - Poslaju EN463691189MY
  • Intan Suraya (KL) - Poslaju EN444769169MY
  • Ruzaida (Raub) - Poslaju EN444769155MY
  • Faiz (Puchong) - Poslaju EN463691419MY
  • Hamizah (Putrajaya) - Poslaju EN463691453MY
  • Shah Rizul (Kuala Lipis) - Poslaju EN463749618MY
  • Yusidawati (Kuantan) - Poslaju EN463691467MY
  • Zanariah (KL) - Poslaju EN463691484MY
  • Siti Izzani (Jitra) - Poslaju EN463691498MY
  • Hasliza (Bangi) - Poslaju EN463691396MY
  • Rohani (Bangi) - Poslaju EN463691405MY
  • Maslizawaty (Dungun) - Poslaju EN463749581MY
  • Aminah (Putrajaya) - Poslaju EN460528626MY
  • Norhidayah (Sarawak) - Poslaju EN444766159MY
  • Salwa (Perak) - Poslaju EN460528555MY
  • Fifi Natasya (Puchong) - Poslaju EN460528745MY
  • Abidah (Segamat) - Poslaju EN460528759MY
  • Nasibah (Kangar) - Poslaju EN460528884MY
  • Nariena (Kuantan) - Poslaju EN460528820MY
  • Noordiana (Labuan) - Poslaju EN444764691MY
  • Ella (Kuantan) - Poslaju EN444766057MY
  • Alin (Johor) - Pos Ekspres LD121069196MY
  • Nurul Adha (Perak) - Poslaju EN444767525MY
  • Noreen (Masai) - Poslaju EN444767392MY
  • Rashidah (Setapak) - Poslaju EN444767401MY
  • Mawar (PJ) - Poslaju EN444767415MY
  • Yusidawati (Kuantan) - Skynet 201557040425
  • Syahranah (JB) - Skynet 201546515590
  • Nadia (Penang) - Poslaju EN444057849MY

* Post Tracking No 2009 & 2010*

^September 2009^

Hamima (Penang) - EN214049123MY

Noor Jannah (Sabah) - EN214049004MY

Nurul Izzah (Putrajaya) - EN214047710MY

Siti Hasma (USJ) - EN214049083MY

Kamariah (Kelana Jaya) - EN214049049MY

Ermaliza (Shah Alam) - EN214047737MY

Marini (Bkt Jelutong) - EN237271523MY

Norhashimah (Wangsa Maju) - LX517071340MY

Zura (Kuala Selangor) - EN237271585MY

K. Marla (Sarawak) - EN237271625MY

Marzura (Puchong) - EN237271545MY

Shakimah (Kajang) - EN237272696MY

Kasmawati (Singapore) - EE913316459MY

Nafisah (Penang) - EN237271007MY

Shelly (PJ) - EN237271568MY

Aishah (Kelana Jaya) - EN23270960MY

Farah (KL) - EN237272651MY

Sarah (Johor) - EN237271041MY

Asikin (UK Perdana) - EN151089645MY

Nora (Sabah) - EN151089795MY


Nur Zuri (Sarawak) - EN151089870MY

Rohani (Bangsar) - EN151089680MY

Irmawati (Terengganu) - LX523824769MY

Norhayati (Kedah) - EN151089835MY

Sarah (Johor) - EN237271041MY

Sharizad (Kajang) - EN151089557MY

Suhana (Johor) - LX523824772MY

Syurianeh (Sarawak) - EN151089591MY

K. Zaiham (PJ) - EN151089755MY

Muizatul (Bangi) - EN237273643MY

Effa (Johor) - EN151081213MY

Juliyana (Perak) - EN237270806MY

Salina (Penang) -
EN237270845MY


Azlina (Sabah) - EN151089631MY

Harewati (Kuantan) - EN151081292MY

Haiza (Perlis) - EN151089676MY

Dr. Intan (Johor) - EN151081258MY

Rosmawati (Putrajaya) - EN151081108MY

Asrina (N. 9) - EN151081173MY

Nurul Akmar (Shah Alam) - LX430737311MY

Jannah (Kedah) - EN237273609MY

Alimahtun (Klang) - EN237273626MY

Suriati (Penang) - EN237273586MY


^October 2009^

Hezrina (KL) - PX122787715MY


^November 2009^

Norharyanti (Langkawi) - EN237007254MY

Nor Rashina (KL) - EN237009207MY

Syurianeh (Keningau) - EN237009215MY

Azahah (USM) - EN237009198MY

Sarifah (Kuantan) - EN237009238MY

Suhaila (Shah Alam) - EN237009184MY

Noorani (Bintulu) - EN151081156MY

Normi (Penang) - EN151081195MY


^April 2010^

Nurul Fatiha (Perak) - EN269047484MY

Hezreen (KL) - EN269047467MY

Farah (Puchong) - LD107066137MY

Siti Noriza (Sarawak) - LD107066145MY

Nira (Sarawak) - EN269047572MY

Yeen (KL) - EN269047555MY

Noradawiyah (Pahang) - EN269047515MY

Habibah (Melaka) - EN269047538MY

Norlisa (KL) - EN269047498MY

Azlinda (Sentul) - EN307452683MY

Norlisa (Setiawangsa) - EN269047498MY


^May 2010^

Nor Azimah (Puchong) - EN307452652MY

Hazmani (Kota Bharu) - EN307452618MY

Noor Azeelia (Sri Hartamas) - EN307452595MY

Norain (Hulu Kelang) - EN307452635MY

Noor Aida (Melaka) - EN307452670MY

Hanis Camelia (Perak) - EN269047820MY

Afida (PJ) - EN307451612MY

Masiyah (Sabah) - CD165935288MY

Siti Nasyroh (Sarawak) - EN307451657MY

Yiana (Sarawak) - EN269047453MY

Zalwa (Ampang) - EN269047475MY

Noridawati (Banting) -

Nurhafizah (Penang) - EN269047643MY

Hairani (Terengganu) - EN269047626MY

Tg. Nursyamilah (Kuantan) - EN268947665MY

Aizat (Temerloh) - EN269047609MY


^June 2010^

Ermalina (Kedah) - LD110578975MY

Roslaili (Balakong) - EN269047674MY

Julia (PJ) - EN269047691MY

Suzeyanty (Sarawak) - EN269047657MY

Siti Aini (Subang Jaya) - EN269047762MY

Siti Mardhiah (Ireland) - RR115452490MY

Rohaizan (Johor) - EN325650172MY

Husnul Fadila (Pahang) - EN325650186MY

Ibrahim (Subang Jaya) - EN325650190MY


^July 2010^

Fifi Suhana (Johor) - EN325650212MY

Farah Adlien (KL) - EN325650209MY

Nur Adila (Kelantan) - EN325650226MY

Ruzelind (KL) - EN325650230MY

Siti Aishah (Puchong) - EN325650243MY

Ahzimah (Labuan) - LD110578961MY

Zarinah (Cyberjaya) - EN325650257MY

Noraini (Sg. Buloh) - EN325650265MY

Rafidah (Kuantan) - EN327507514MY

Saleha (Kuantan) - EN327507528MY

Norsilawati (Penang) - EN327507426MY

Nor Aizan (TTDI) - EN327507505MY

Nurhaniza (Kapar) - EN327507412MY

Nurzafirah (KL) - EN327507457MY

Lieza (Kota Damansara) - EN327507443MY

Siti Juliana (Temerloh) - EN327507465MY

Noor Suriani (Sunway) - EN327507488MY

Sitee Nooraisza (Kuching) - EN327507491MY

Sitti Azlinah (Sandakan) - EN327507474MY

Suriyani (Kedah) - EN327507430MY


^August 2010^

Fazila (KL) - COD

Rosidah (PJ) - COD

Nurul Hafieza (PJ) - COD

W. Rozali (PJ) - COD

Puan Bee (Sg. Buloh) - COD

Zarinah (Cyberjaya) - EN253808231MY

Norlelawati (Perlis) - EN253808245MY

Haizura (Penang) - EN253808259MY

Eza (Damansara) - COD

Lyudmila (Johor) - EN253808262MY

Elis Suhaili (Selangor) - EN253808280MY

Alia Azizi (KL) - LD112390513MY

Nor Julini (Penang) - LD112390527MY

Hafiz (KL) - COD

Zaidi (Bangsar) - COD

Khairana (Perak) - EN253808302MY

Asnida (Kota Bharu) - EN253808293MY

Liena (Shah Alam) - EN253801264MY

Maria Hani (PJ) - COD

Zanariah (PJ) - COD

Farhana (Kota Bharu) - EN253802304MY

Haizura (Penang) - EN253801321MY

Yanti (Perak) - LD115111371MY

Yusnita (Kedah) - LD115111368MY

Bonaliza (Putrajaya) - EN253801349MY

Siti Anawiyah (Melaka) -
EN253808276MY


Murni (Melaka) - EN253802826MY

Noraishah (Kemaman) -
EN253802865MY


Izarina (Klang) - EN302425955MY

Mimy Sharmila (Sepang) - EN302425964MY

Mariyani (Shah Alam) - EN302425947MY

Norhidayat (Shah Alam) - EN302425933MY

Rokiah (Kuching) - EN302425920MY

Norhafizah (Pahang) - EN302425791MY

Siti Saadah (Ampang) - EN302425774MY

Pn. Rosmiri (Labuan) - EN302425788MY

Hafizah (Johor) - EN302425805MY

Siti Hajar (Batu Caves) -
COD


Nur Azlina (Perak) - EN418483018MY


^September 2010^

Maria Hani (PJ) - COD

Rosidah (PJ) - COD

Masitah (PJ) - COD

Nabila (Bangi) - COD

Asni (Damansara) - COD

Pn. Sarah (Sg. Buloh) - COD

Ku Maria (N. 9) - EN302425831MY

Noorariza (Perak) - EN302425859MY

Fauziah (Johor) - EN302425845MY

Lyn (Bangsar) - COD

Siti Zuraidah (Johor) - EN302425876MY

Faezah Hani (Johor) - EN302425862MY

Ifah (Seremban) - EN302425880MY

Soreah (Sarawak) -
LD115111385MY


Masitah (Bangsar) - COD

Arriza (Hulu Klang) - COD

D.Noralies (Semenyih) -
EN302425893MY


Hazalinnah (Johor) - EN302425916MY

Nur Azrina (Kedah) - CD161442150MY

Norhadirah (Johor) - EN341000140MY

Julina (Kuantan) - EN341000122MY


Henry (Selayang) - COD


^October 2010^

Rozihaslina (Putrajaya) - EN341000048MY

Rohani (Penang) - EN341000051MY

Izarina (Klang) - GDex
CN600000554


Nur Wardina (Kedah) - EN341000119MY

Norliza (Putrajaya) - EN341000065MY

Alex (Genting) - COD

Christina (KL) - SkyNet 201355250670

Zie Zie (Johor) - SkyNet 201355250666


Rasidah (Subang Jaya) - Skynet 201530855993

Sheela (Kota Kinabalu) - EN341000082MY

Roslinda (KL) - EN341000096MY

Suhairizan (Kemaman) - EN341000105MY

Noordiana (Selayang) - EN405841343MY

Molly (Kota Kinabalu) - EN406596159MY

Nur Hazwani (Melaka) - EN405841365MY

Armawati (Kota Bharu) - Skynet 201530856122

Noor Azlina (Alor Setar) - EN430684675MY

Izatullina (Sik) - EN430684667MY

Mazuina (Kluang) - EN430684636MY

Nurasyikin (Sandakan) - EN430684640MY

Doris (Kuching) - EN430684653MY

Nurhayati (Perlis) - Skynet 201530856925

Norazeeyah (Kamunting) - EN430684684MY

Lina (KL Sentral) - Skynet 201530856192

Roslinda (KL) - EN430684698MY

Nora (Seri Manjung) - EN430684715MY

Marina (Bkt Mertajam) - EN430684707MY

Syuhaila (Kajang) - Skynet 201530856225

Rozaidah (Dengkil) - RD745056471MY


^November 2010^

Mazyanti (Melaka) - EN430684738MY

Eiyazzuddin (Melaka) - Skynet 201530856800

Mira (Shah Alam) - EN430684741MY

W. Syamilah (Kemaman) - EN430684755MY

Saleha (Kuantan) - EN430684772MY

Anne (Georgetown) - EN430684786MY

Norjasiman (Jengka) - Skynet 201530856660

Noorizan (Putrajaya) - Skynet 201530856656

Asmah (KL) - Skynet 201530856553

Izyan (Shah Alam) - Skynet 201530856542

Epi Rafeeza (Sri Manjung) - Skynet 201530856520

Alwani (Shah Alam) - Skynet 201530856450

Nor Anisah (Subang Jaya) - Skynet 201530856435

Rayyan (Cheras) - Skynet 201530856402

Izatullina (Sik) - Skynet 201530856413


Mardhiah (Putrajaya) - EN430684790MY

Wati (Tawau) - EN406621879MY

Nur Hani (Langkawi) - EN430684809MY

Justinah (KL) - RD678727305MY

Nadia (Jenjarom) - RD678727614MY

Azlin (Shah Alam) - RD678727628MY

Zaliha (Marang) - RD678727631MY

Rafidah (Shah Alam) - RD678727645MY

Saleha (Kuantan) - LD115111399MY

Aishah (Kuching) - EN406621919MY

Rosniza (Maran) - Skynet 201530856309

Norlelawati (Kangar)- EN430684830MY

Siti Aminah (Selayang) - COD

Norjasiman (Jengka) -
EN430684812MY


Sharmeela (Shah Alam) - Skynet 201530856321

Jennifer (Melaka) - Skynet 201380407874

Siti Masnora (Kota Bharu) - Skynet 201380408073

Nur Wahida(KL) - Skynet 201380408084

Deti Irmayani (Bangi) - Skynet 201380407885

Siti Norhani(Jitra) - Skynet 201380408003

Puan Ira (Kemaman) - EN430684826MY


Harlinie (Ajil) - EN430684843MY

Haslinda (Taiping) - EN406994385MY


Fatimah (Sarawak) - CD156028705MY

Zureen (Sg Buloh) - Skynet 201380407896

Nor Izzati (KL) - Skynet 201546517491

Nor Azahyati (Unimas) - EN416051726MY

Sukri (Sarawak) - EN445339015MY

Noryani (Labuan) - LD115111408MY

Nuraidawati (Kajang) - EN406993053MY

Izarina (Klang) - GDex

Siti Nornafiza (Shah Alam) - EN406993190MY


Aslidar (Penang) - EN406993169MY

Asyura (Seremban) - LD116550555MY

Haslinda (Sarawak) - EN406993209MY

Arinawati (Kota Bharu) - EN406994354MY

Balvin (Perak) - EN406994442MY


Maryani (PJ) - Skynet 201546517351

Nurul Huda (KT) - EN406994425MY

Husnida (Perlis) - EN288425674MY

Rosnita (Pasir Gudang) - Skynet 201546517270

Ainin Nisak (Shah Alam) - Skynet 201546517266

Sarah (Balakong) - EN288425731MY

Liza (KT) - LD116550723MY

Noorshayidah (Dungun) - Skynet 201546516861

Hafiz (Gombak) - Skynet 201546516850


^December 2010^


Noor Aziah (Kemaman) - LD116550895MY

Marliana (Sg. petani) - EN288425705MY

Hildah (Kota Belud) - EN288425728MY

Norliza (Shah Alam) - EN288425691MY

W. Dzulfaeizie (Alor Setar) - Skynet 201546516754

Ismawati (Sepang) - LD116550900MY

Fauzureen (Kajang) - Skynet 201546516743

Azzakirah (Seri Kembangan) - Skynet 201546516706

Noordiana (Labuan) - EN458411867MY

Yusidawati (Kuantan) - EN288425714MY

Ayub (Kajang) - EN406999135MY


Nur Afsah (Melaka) - EN406999189MY

Asmawarmi (Bangi) - EN406999229MY

W. Azlinawati (KL) - EN406999161MY

Nor Liza (Kajang) - Skynet 201546516614


Marina (Kemaman) - EN444824687MY

Nuraliza (Banting) - EN444824599MY

Haslina (Kulim) - EN444824293MY

Norliza (Shah Alam) - EN406999201MY

Emmy Aida (Bangi) - EN458415118MY

Rohana (Damansara) - EN458415095MY

Hooi Ching (Gurun) - Skynet 201546517082

Arina (Rawang) - Skynet 201546516544

Noriha (Muar) - Skynet 201546516161

Norasmah (Penang) - Skynet 01546516496

Yusidawati (Kuantan) - Skynet 201546516146

Hafizah (N. 9) - EN444825532MY

Nor Sinar (Shah Alam) - EN444824700MY

Fairozie (Kajang) - EN444825492MY

Nuraidawati (Kajang) - LD118883661MY


Yasmin (Shah Alam) - EN444820929MY

Czareena (Shah Alam) - Skynet 201546516183

Norazila (Perak) - Skynet 201546516021


Zir Hafilah (Shah Alam) - Skynet 201546516091

Marissa (Semenyih) - EN406998016MY

Emy Azura (Balakong) - EN444823505MY

Ernah (Sabah) - EN406998033MY

Suhaila (Puchong) - EN406997996MY

Noor Ivana (KL) - Skynet 201546516463

Norafizah (Kudat) - EN455990124MY

Khairun Azlen (Alor Setar) - Skynet 201546516415

Wan Nursaiedah (Sarawak) -
EN455990107MY

Rafidah (Ipoh) -
Skynet 201546515892

Liza (KT) - EN406996426MY

Suhailee (JB) - LD118884548MY

Zurina (Damansara) - LD118884534MY


Nurjahan (N. 9) - EN406996409MY

Shazalina (Masai) - EN406996386MY

Noor Azean (Shah Alam) -
EN406996576MY

Wahida (Batang Kali) - EN406996559MY

Mega (Kuching) - EN406996531MY


Nor Anisah (KL) -
Skynet 201546515785

Bariah (KL) - EN406996369MY

Feed (Skudai) - EN406996341MY

Awin (KT) - EN406996324MY

Alysa (Cheras) - EN444820985MY

Halinda (Penang) -
EN444823488MY

Norhaida (Puchong) -
EN444823465MY

Abidah (Segamat) - Skynet 201546516382

Diana (Ipoh) -
EN444820963MY

Ramlah (Kuantan) - EN444766114MY

Norliza (Shah Alam) -
EN444820946MY

Nor Zaidah (Perlis) -
EN444766176MY

Hazilah (Kota Bharu) -
EN444766091MY

Elisha (Shah ALam) -
EN444766193MY

Hariana (KT) -
EN444766074MY


KLIK SINI Utk Check